Δωμάτια Κουταντέλιας - Κάλαμος, Πήλιο

Η χερσόνησος του Πηλίου είναι από τα ομορφότερα και γραφικότερα μέρη της Ελλάδας. Συνδυάζει σε απόλυτη αρμονία το βουνό με τη θάλασσα και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο. Είτε αναζητάτε διακοπές ηρεμίας και χαλάρωσης, είτε διακοπές γεμάτες δραστηριότητες και περιπέτεια, το Πήλιο έχει κάτι ξεχωριστό για τον καθένα.

Το Πήλιο είναι γεμάτο με φυσικές ομορφιές και τα πανέμορφα τοπία του θα μαγέψουν τη καρδιά και το μυαλό σας. Από τα πυκνά δάση με τις καστανιές και τα πλατάνια στις υπέροχες παραλίες με την αμμουδιά ή τα λευκά βότσαλα, το Πήλιο είναι από τα μέρη που σε κάθε εποχή του χρόνου φαίνεται μαγευτικό και εξίσου υπέροχο.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι όλη η χερσόνησος κατακλύζεται από χρώματα, ευωδιές και το κελάρυσμα των νερών στις πηγές. Το χειμώνα, οι χιονοσκέπαστες πλαγιές, η μυρωδιά του ξύλου και οι παρέες  κοντά στο τζάκι, θυμίζουν κάτι από χριστουγεννιάτικη κάρτα ή τις ιστορίες των παραμυθιών.

Σε όλη την επικράτεια του Πηλίου απλώνονται χωριά και οικισμοί, πανέμορφα και με ξεχωριστή ιστορία. Ο Κάλαμος είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό, που έχει εξελιχθεί σε θέρετρο και απέχει από το Βόλο 46 χλμ.

Ο Κάλαμος αποτελεί ιδανικό προορισμό για εκείνους που αναζητούν ησυχία και γαλήνη, μακριά από το θόρυβο και το άγχος της πόλης. Έχει μεγάλη αμμουδερή παραλία, ιδανική για παιδιά, καθώς βαθαίνει σταδιακά, τα νερά της είναι ήρεμα χωρίς πέτρες και είναι ιδανικά για ψάρεμα και χαλάρωση. Υπάρχουν αρκετά εστιατόρια και ταβερνάκια με καλό φαγητό και φρέσκο ψάρι.  Για τη διασκέδαση σας μπορείτε να πάτε στο χωριό, ή σε κοντινά χωριά όπως η Μηλίνα και το Χόρτο.

Ο Κάλαμος αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε γειτονικά χωριά όπως το Λεφόκαστρο, το Χόρτο και η Μηλίνα. Αν βρεθείτε  στην περιοχή στις 25 Ιουλίου, θα έχετε την ευκαιρία να παρεβρεθείτε στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής στο οποίο θα απολαύσετε παραδοσιακούς χορούς, μουσική και τραγούδια.

Για τις ανάγκες σας στο τομέα της διαμονής τα Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κουταντέλιας, σας προσφέρουν την ιδανική πρόταση για ευχάριστη και άνετη διαμονή.  Λειτουργούν από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο, ώστε αν σχεδιάζετε τις διακοπές σας άνοιξη ή καλοκαίρι, να έχετε στη διάθεση σας τις υπηρεσίες μας.

Δωμάτια στον Κάλαμο Πήλιο Μαγνησία Κουταντέλια Ενοικαζόμενα Δωμάτια Πήλιο

Αρχική Σελίδα | Δωμάτια Κουταντέλιας | Πως θα μας βρείτε | Επικοινωνία


Ενοικιαζόμενα Δωμάτια Κουταντέλιας
Κάλαμος - Πήλιο
Τηλ: ( + 30 ) 24230 54704
Κιν: ( + 30 ) 6977 594343
Κιν: ( + 30 ) 6973 580216

MH.T.H.: 0726K111K0183900Πολιτική Απορρήτου | Πολιτική Cookie